Advertisement

Iulia Albu Si Gaina / Iulia Albu şi-a pus GĂINA în cap când a văzut rochia lui ... / Avangardă, curaj, originalitate si tușa personală extrem de pregnantă se regasesc în doze perfecte in semnătura iulia albu.

Iulia Albu Si Gaina / Iulia Albu şi-a pus GĂINA în cap când a văzut rochia lui ... / Avangardă, curaj, originalitate si tușa personală extrem de pregnantă se regasesc în doze perfecte in semnătura iulia albu.. Lasam pasaretul in pace si o cunoastem pe weedy. Potrivit specialistei, găina e un animal de grup: Iulia albu spune ca gaina are pedigree. Iulia albu ironizata de fostul sau sot. Găina nu e pe lista animalelor de companie din românia şi nu va fi niciodată.

Iulia albu a plecat in italia, pentru a fi prezenta la milano fashion week. Recent, bloggerita de moda sildra durst a purtat acest accesoriu inedit pe strazile din new york, la o sedinta foto. Excentricul editor de moda merge la toate evenimentele cu o gaina neagra cu pedigree. La mall, la intalniri, la evenimentele unde este invitata sau chiar atunci cand ia masa in oras. Goo.gl/9gaiqj urmareste editiile complete la maruta pe protv plus

SCANDALURILE ANULUI 2013: De la găina Iuliei Albu, la ...
SCANDALURILE ANULUI 2013: De la găina Iuliei Albu, la ... from media.rtv.net
La mall, la intalniri, la evenimentele unde este invitata sau chiar atunci cand ia masa in oras. Fashion editorul a publicat recent pe contul său oficial de facebook o fotografie în care apare ţinând în braţe o pisică fără păr, din rasa sphynx. Iulia albu are o noua jucarie. Pro tv fashion critic extraordinaire, lover of all beauty, collector of relics, mother of @mikalablanche, owns @lecoqcelebre colabs pr@iuliaalbu.com. Iulia albu a facut o pasiune curioasa pentru gaini. Si asta, nu numai pentru opinia publica, ci chiar si pentru fostul sot al iuliei. Nu e caine, nu e sarpe, nici dihor, nici iguana. Adica, fiecare cu.pasarea ei.de companie.

Iulia sustine ca este foarte la moda si ii cumpara pampersi gaina neagra de fite se plimba cu iulia oriunde:

După ce a defilat prin întreg bucureştiul cu găina ei neagră chateau loulou de la fraise, iulia albu (31 de ani) şochează din nou! Iulia albu nu se mai desparte de noua ei achiziţie, găina din rasa chateau lou lou de la fraise, pe care o consideră „accesoriul ei de companie. Iulia albu a plecat in italia, pentru a fi prezenta la milano fashion week. Iulia sustine ca este foarte la moda si ii cumpara pampersi gaina neagra de fite se plimba cu iulia oriunde: A ne etala cu astfel de animale care sunt exotice din punct de vedere al animalelor. I se întâmplă si iuliei albu! Adica, fiecare cu.pasarea ei.de companie. Iulia albu nu se mai desparte de noua ei achiziţie, găina din rasa chateau lou lou de la fraise, pe care o consideră „accesoriul ei de companie. Recent, bloggerita de moda sildra durst a purtat acest accesoriu inedit pe strazile din new york, la o sedinta foto. La mall, la intalniri, la evenimentele unde este invitata sau chiar atunci cand ia masa in oras. Iulia albu, critici la adresa primei doamne. Soţia designerului mihai albu a stârnit indignarea organizaţiilor de protecţie a animalelor după ce a apărut cu găina ei la pro tv şi a povestit că iese la cafenea cu pasărea accesorizată cu pampers, pentru a nu împrăştia găinaţul. Nu e caine, nu e sarpe, nici dihor, nici iguana.

Iulia albu, critici la adresa primei doamne. Noul episod la cafea cu iulia albu este acum live! Iulia albu are un animal de companie… negru. Adica, fiecare cu.pasarea ei.de companie. Vă aștept să facem topul celor mai bune dar si celor mai dezastruoase ținute de red carpet!

Iulia Albu şi-a schimbat găina pe-o pisică cheală! | DCNews
Iulia Albu şi-a schimbat găina pe-o pisică cheală! | DCNews from media.dcnews.ro
Găina nu e pe lista animalelor de companie din românia şi nu va fi niciodată. Iulia albu, critici la adresa primei doamne. Nu e caine, nu e sarpe, nici dihor, nici iguana. Iulia albu a plecat in italia, pentru a fi prezenta la milano fashion week. Noul episod la cafea cu iulia albu este acum live! Si asta, nu numai pentru opinia publica, ci chiar si pentru fostul sot al iuliei. Am scapat o mică greșeală in episodul 2! Iulia albu are o noua jucarie.

Niciun artist nu are toate creatiile perfecte sau aproape de perfectiune!pisica.

Am scapat o mică greșeală in episodul 2! Fashion editorul a publicat recent pe contul său oficial de facebook o fotografie în care apare ţinând în braţe o pisică fără păr, din rasa sphynx. Vă aștept să facem topul celor mai bune dar si celor mai dezastruoase ținute de red carpet! Pro tv fashion critic extraordinaire, lover of all beauty, collector of relics, mother of @mikalablanche, owns @lecoqcelebre colabs pr@iuliaalbu.com. A ne etala cu astfel de animale care sunt exotice din punct de vedere al animalelor. Adica, fiecare cu.pasarea ei.de companie. Iulia albu a plecat in italia, pentru a fi prezenta la milano fashion week. Goo.gl/9gaiqj urmareste editiile complete la maruta pe protv plus Niciun artist nu are toate creatiile perfecte sau aproape de perfectiune!pisica. Găina nu e pe lista animalelor de companie din românia şi nu va fi niciodată. 28 iulie 1981, pitești, românia) este o stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune din românia. Iulia albu are un animal de companie negru. Iulia albu a facut o pasiune curioasa pentru gaini.

Îi iau găina și o fac aripioare. Lasam pasaretul in pace si o cunoastem pe weedy. Iulia a spus ca noul ei animal de companie ii face si oua o data la doua zile si ca le mananca cu placere, impreuna cu. O mata cheala este noua achizitie a nonconformistei iulia albu. Iulia albu, critici la adresa primei doamne.

Vedetele si animalele lor de companie. Ce "accesorii ...
Vedetele si animalele lor de companie. Ce "accesorii ... from monden.acasa.ro
A ne etala cu astfel de animale care sunt exotice din punct de vedere al animalelor. Iulia albu nu se mai desparte de noua ei achiziţie, găina din rasa chateau lou lou de la fraise, pe care o consideră „accesoriul ei de companie. Iulia albu spune ca gaina are pedigree. Iulia albu nu se mai desparte de noua ei achiziţie, găina din rasa chateau lou lou de la fraise, pe care o consideră „accesoriul ei de companie. Din nefericire, la intoarece, aceasta a fost jefuita, ramanand fara un. Adica, fiecare cu.pasarea ei.de companie. Iulia albu are un animal de companie negru. I se întâmplă si iuliei albu!

Nu e caine, nu e sarpe, nici dihor, nici iguana.

Îi iau găina și o fac aripioare. Iulia albu a postat pe pagina sa de facebook un mesaj in stilul lu mihai bendeac. Iulia albu, critici la adresa primei doamne. Vă aștept să facem topul celor mai bune dar si celor mai dezastruoase ținute de red carpet! Iulia a spus ca noul ei animal de companie ii face si oua o data la doua zile si ca le mananca cu placere, impreuna cu. Din nefericire, la intoarece, aceasta a fost jefuita, ramanand fara un. După ce a defilat prin întreg bucureştiul cu găina ei neagră chateau loulou de la fraise, iulia albu (31 de ani) şochează din nou! Iulia albu nu se mai desparte de noua ei achiziţie, găina din rasa chateau lou lou de la fraise, pe care o consideră „accesoriul ei de companie. Iulia albu a facut o pasiune curioasa pentru gaini. Avangardă, curaj, originalitate si tușa personală extrem de pregnantă se regasesc în doze perfecte in semnătura iulia albu. Inspirati de iulia albu, catalin maruta, mircea solcanu, romica tociu si alex velea vor sa va prezinte luni la happy hour inaripatele lor. Si asta, nu numai pentru opinia publica, ci chiar si pentru fostul sot al iuliei. I se întâmplă si iuliei albu!

Noul episod la cafea cu iulia albu este acum live! iulia albu. Lasam pasaretul in pace si o cunoastem pe weedy.

Posting Komentar

0 Komentar